ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΩΡΩΝ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, WORLDINVESTIGATIONS

Ο ρόλος μας στην προστασία VIP προσώπων εστιάζεται κυρίως στον σχεδιασμό και έλεγχο των χώρων που θα επισκεφθούν ή θα διαμείνουν ή αναμένεται να κινηθούν.

Είναι γνωστό ότι τα πρόσωπα που τυγχάνουν κάποιας προβολής και δημοσιότητας αντιμετωπίζουν πολλούς και πολυποίκιλους κινδύνους (ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, επιθετικές συμπεριφορές, απειλές) οι οποίες μπορούν ανά πάσα στιγμή να θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Στο Worldinvestigations.eu διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που θα ελέγξει κάθε σπιθαμή του χώρου που σας ενδιαφέρει να επισκεφθείτε, διασφαλίζοντας την ακεραιότητά του και ότι πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Με την μακρόχρονη πείρα μας σχεδιάζουμε λεπτομερώς το κατάλληλο πλάνο ώστε να υλοποιηθεί αποτελεσματικά. Επιπλέον, ελέγχουμε και προτείνουμε τις ασφαλέστερες διαδρομές για τους χώρους που σας ενδιαφέρουν να παρευρεθείτε, ώστε να έχετε τη μέγιστη προστασία.

Κύριο μέλημά μας είναι να παρέχουμε για κάθε σημαντικό πρόσωπο ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, λαμβάνοντας υπόψη κάθε πιθανή εκδοχή, με άκρα διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Ενδεικτικά, πολλά VIP πρόσωπα από το εξωτερικό μας έχουν αναθέσει τον έλεγχο και τη διασφάλιση των χώρων που τους ενδιαφέρει να παραστούν πριν και κατά την επίσκεψή τους στην Ελλάδα, καθώς και τις προτάσεις μας για τις ασφαλέστερες διαδρομές για τη μετακίνησή τους. Στο Worldinvestigations.eu είμαστε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σχεδιάσουμε και το δικό σας ασφαλές πλάνο επίσκεψης και διαμονής σας σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Sotiropoulos Group, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, NETWORK

Το Sotiropoulos Group ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ NETWORK είναι το μεγαλύτερο δίκτυο γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών στην Ελλάδα και λειτουργεί από το 1988 αναλαμβάνοντας με επιτυχία πολύ σημαντικές υποθέσεις, δημιουργώντας όλα αυτά τα χρόνια ένα ευρύ δίκτυο γραφείων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Με μια ισχυρή ομάδα προσεκτικά επιλογμένων συνεργατών, η οποία αποτελείται από τους καλύτερους στον χώρο της ιδιωτικής εμπιστευτικής έρευνας και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους υπόθεση σας απασχολεί.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Για το δίκτυο ιδιωτικών ερευνών του WorldInvestigations.eu, απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση ανηλίκων, είναι η συνεννόηση και η νόμιμη συγκατάθεση από τους κηδεμόνες (γονείς ή άλλα άτομα) με γραπτή ανάθεση.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ

Υπάρχουν περιπτώσεις που ενδεχομένως να έχουν τοποθετηθεί συσκευές παρακολούθησης (ή άλλου είδους) στο χώρο σας χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζετε. Αν έχετε έστω και την παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ενεργήσετε άμεσα.

ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΩΝ

Η οικονομική κρίση και η γενικότερη δυσκολία στις πληρωμές των υποχρεώσεων, πολύ συχνά γίνεται η αιτία ορισμένα άτομα να την εκμετελλεύονται εις βάρος επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων προκειμένου να αποφύγουν εσκεμμένα να πληρώσουν μια οφειλή τους.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

Είναι συχνό το ερώτημα σας για το πότε χρειάζεται να γίνει έλεγχος του ιστορικού ενός ατόμου. Η χρησιμότητα μιας έρευνας αυτού του είδους ενδείκνυται για περιπτώσεις εργασιακών, υπαλληλικών ή συνεταιρικών σχέσεων, προγαμιαίων ελέγχων.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ο θεσμός της οικογένειας είναι από τους πιο ισχυρούς και απέχει την σπουδαιότερη θέση σε κάθε κοινωνία. Μέσω της οικογένειας κάθε άτομο βρίσκει αγάπη, θαλπωρή, προστασία, ασφάλεια. Ωστόσο συχνά, ένα πλήθος παραγόντων μπορεί να διαταράξει αυτή την οικογενειακή γαλήνη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ

Έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό,αποτελούμενο από κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, εντοπίζουμε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αξιοποιώντας και το παραμικρό στοιχείο.

ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Σε πολλές νομικές υποθέσεις, προκύπτει η ανάγκη ανεύρεσης τεκμηριωμένων στοιχείων που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη τους. Η συλλογή τεκμηριωμένων στοιχείων με ισχυρή νομική βάση είναι μία ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία που απαιτεί μελέτη και εξειδικευμένη έρευνα.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΑΠΑΓΩΓΩΝ

Εκτός από τους ενήλικες που απαγάγονται συνήθως με σκοπό τον εκβιασμό, όλο και περισσότερα παιδιά πέφτουν θύματα απαγωγών, όχι μόνο για χρηματικούς λόγους, αλλά και εξαιτίας της εξάπλωσης δικτύων εμπορίας οργάνων και παιδικής πορνογραφίας.

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Στο Worldinvestigations.eu με αντικειμενικότητα και μέσω απόλυτα νόμιμων διαδικασιών, μπορούμε σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσουμε το νεφελώδες αυτό τοπίο, ενημερώνοντας σας πλήρως σχετικά με τα δικαιώματα σας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα υλικό ύψιστης σημασίας μπορεί να περάσει στα χέρια ανταγωνιστών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο αντίπαλος αποκτά ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα. Κατορθώνει να καρπωθεί χωρίς κόπο και με ελάχιστο συγκριτικά κόστος.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΩΡΩΝ

Ο ρόλος μας στην προστασία VIP προσώπων εστιάζεται κυρίως στον σχεδιασμό και έλεγχο των χώρων που θα επισκεφθούν ή θα διαμείνουν ή αναμένεται να κινηθούν. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που θα ελέγξει κάθε σπιθαμή του χώρου που σας ενδιαφέρει να επισκεφθείτε