ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΑΠΑΓΩΓΩΝ - ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Οι απαγωγές είναι μια ενέργεια που μπορεί να συμβεί σε πολλές χώρες. Το τελευταίο διάστημα είναι ένα ιδιαίτερα επίκαιρο ζήτημα και στην Ελλάδα. Ειδικότητα μας στην Worldinvestigations.eu είναι τόσο το να προλαμβάνουμε την πιθανότητα μιας απαγωγής ,όσο και να ερευνούμε και να εξιχνιάζουμε απαγωγές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Εκτός από τους ενήλικες που απαγάγονται συνήθως με σκοπό τον εκβιασμό, όλο και περισσότερα παιδιά πέφτουν θύματα απαγωγών, όχι μόνο για χρηματικούς λόγους, αλλά και εξαιτίας της εξάπλωσης δικτύων εμπορίας οργάνων και παιδικής πορνογραφίας.

Το ζητούμενο φυσικά είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο προστασίας έτσι ώστε να αποφεύγονται οι περιπτώσεις απαγωγών. Για αυτό είναι σημαντικό να σχεδιάζουμε μαζί σας ένα πλάνο προστασίας ώστε να είστε προετοιμασμένοι για όποιες τυχόν απρόοπτες καταστάσεις κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος απευθυνθεί σε εμάς κατόπιν απαγωγής, ενεργώντας πάντα με γνώμονα την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας του ατόμου και της προστασίας του ψυχισμού του απαχθέντος και των οικείων του, χρησιμοποιούμε εξελιγμένη μεθοδολογία, και με απόλυτη μυστικότητα εντοπίζουμε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο της απαγωγής αλλά και τους ίδιους του απαγωγείς.

Οι άνθρωποι μας ειδικεύονται στον τομέα των παιδικών απαγωγών και έχουν φέρει εις πέρας επιτυχώς εξαιρετικά δύσκολες υποθέσεις απαγωγών.