ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Για το δίκτυο ιδιωτικών ερευνών του Worldinvestigations.eu, απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση ανηλίκων, είναι η συνεννόηση και η νόμιμη συγκατάθεση από τους κηδεμόνες (γονείς ή άλλα άτομα) με γραπτή ανάθεση. Στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητη η επιτήρηση ανηλίκου, ο ρόλος μας είναι να συλλέξουμε χρήσιμες και ουσιαστικές πληροφορίες για να διαπιστωθεί τι είδους δραστηριότητες και τρόπο συμπεριφοράς παρουσιάζει εκτός της οικογενείας, να εντοπιστούν τα μέρη που συχνάζει, οι άνθρωποι που συναναστρέφεται καθώς και η καταγραφή χρήσιμων διευθύνσεων και πληροφοριών. Κύριος σκοπός όλων των ενεργειών μας είναι να προφυλάξουμε το ανήλικο άτομο, αποτρέποντας τόσο πιθανές συναντήσεις του με ύποπτα άτομα, όσο και την πιθανή εμπλοκή του σε παράνομες δραστηριότητες.

Κάθε υπόθεση παρακολούθησης ανηλίκου όντας ένα ιδιαίτερα λεπτό θέμα, αντιμετωπίζεται από το γραφείο μας με απόλυτη διακριτικότητα, εχεμύθεια και ευαισθησία, σεβόμενοι πάντα την ψυχολογία και την προσωπικότητα κάθε παιδιού με τις όποιες ιδιαιτερότητες μπορεί να έχει.

Η πολυετής πείρα μας στην προστασία ανηλίκων, μας έχει οδηγήσει στο να την κατατάσσουμε σε τρείς κατηγορίες:

α) την προστασία που χρειάζεται ένα παιδί από την ψυχική και σωματική βία που του ασκείται από άτομα είτε εντός, είτε εκτός του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

β) την προστασία του ανήλικου από επικίνδυνες ουσίες (κυρίως ναρκωτικά)

γ) την προστασία εφήβων και παιδιών από τους κινδύνους του διαδικτύου

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα από τα εξειδικευμένα άτομα της ομάδας μας είναι εξονυχιστική και διακριτική από κάθε άποψη. Το γραφείο μας ειδικεύεται στους τρεις αυτούς τομείς επί μακρά σειρά ετών, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό μας και έχοντας δώσει λύσεις που πάντα αντιστοιχούν σε άμεσα, ουσιαστικά, και ακριβή αποτελέσματα.

Αν για οποιονδήποτε λόγο, αισθάνεστε ότι το παιδί σας βρίσκεται σε κίνδυνο, καλέσετε μας άμεσα για μια συμβουλευτική πρώτη συνάντηση.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών υποχρεούνται να βρίσκονται στα πλαίσια του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 και αναφέρεται για τους ιδιωτικούς ερευνητές.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Sotiropoulos Group, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, NETWORK

Το Sotiropoulos Group ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ NETWORK είναι το μεγαλύτερο δίκτυο γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών στην Ελλάδα και λειτουργεί από το 1988 αναλαμβάνοντας με επιτυχία πολύ σημαντικές υποθέσεις, δημιουργώντας όλα αυτά τα χρόνια ένα ευρύ δίκτυο γραφείων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Με μια ισχυρή ομάδα προσεκτικά επιλογμένων συνεργατών, η οποία αποτελείται από τους καλύτερους στον χώρο της ιδιωτικής εμπιστευτικής έρευνας και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους υπόθεση σας απασχολεί.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Για το δίκτυο ιδιωτικών ερευνών του WorldInvestigations.eu, απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση ανηλίκων, είναι η συνεννόηση και η νόμιμη συγκατάθεση από τους κηδεμόνες (γονείς ή άλλα άτομα) με γραπτή ανάθεση.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ

Υπάρχουν περιπτώσεις που ενδεχομένως να έχουν τοποθετηθεί συσκευές παρακολούθησης (ή άλλου είδους) στο χώρο σας χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζετε. Αν έχετε έστω και την παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ενεργήσετε άμεσα.

ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΩΝ

Η οικονομική κρίση και η γενικότερη δυσκολία στις πληρωμές των υποχρεώσεων, πολύ συχνά γίνεται η αιτία ορισμένα άτομα να την εκμετελλεύονται εις βάρος επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων προκειμένου να αποφύγουν εσκεμμένα να πληρώσουν μια οφειλή τους.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

Είναι συχνό το ερώτημα σας για το πότε χρειάζεται να γίνει έλεγχος του ιστορικού ενός ατόμου. Η χρησιμότητα μιας έρευνας αυτού του είδους ενδείκνυται για περιπτώσεις εργασιακών, υπαλληλικών ή συνεταιρικών σχέσεων, προγαμιαίων ελέγχων.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ο θεσμός της οικογένειας είναι από τους πιο ισχυρούς και απέχει την σπουδαιότερη θέση σε κάθε κοινωνία. Μέσω της οικογένειας κάθε άτομο βρίσκει αγάπη, θαλπωρή, προστασία, ασφάλεια. Ωστόσο συχνά, ένα πλήθος παραγόντων μπορεί να διαταράξει αυτή την οικογενειακή γαλήνη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ

Έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό,αποτελούμενο από κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, εντοπίζουμε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αξιοποιώντας και το παραμικρό στοιχείο.

ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Σε πολλές νομικές υποθέσεις, προκύπτει η ανάγκη ανεύρεσης τεκμηριωμένων στοιχείων που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη τους. Η συλλογή τεκμηριωμένων στοιχείων με ισχυρή νομική βάση είναι μία ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία που απαιτεί μελέτη και εξειδικευμένη έρευνα.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΑΠΑΓΩΓΩΝ

Εκτός από τους ενήλικες που απαγάγονται συνήθως με σκοπό τον εκβιασμό, όλο και περισσότερα παιδιά πέφτουν θύματα απαγωγών, όχι μόνο για χρηματικούς λόγους, αλλά και εξαιτίας της εξάπλωσης δικτύων εμπορίας οργάνων και παιδικής πορνογραφίας.

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Στο Worldinvestigations.eu με αντικειμενικότητα και μέσω απόλυτα νόμιμων διαδικασιών, μπορούμε σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσουμε το νεφελώδες αυτό τοπίο, ενημερώνοντας σας πλήρως σχετικά με τα δικαιώματα σας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα υλικό ύψιστης σημασίας μπορεί να περάσει στα χέρια ανταγωνιστών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο αντίπαλος αποκτά ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα. Κατορθώνει να καρπωθεί χωρίς κόπο και με ελάχιστο συγκριτικά κόστος.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΩΡΩΝ

Ο ρόλος μας στην προστασία VIP προσώπων εστιάζεται κυρίως στον σχεδιασμό και έλεγχο των χώρων που θα επισκεφθούν ή θα διαμείνουν ή αναμένεται να κινηθούν. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που θα ελέγξει κάθε σπιθαμή του χώρου που σας ενδιαφέρει να επισκεφθείτε