ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, WORLDINVESTIGATIONS

Σχετικά με εμάς

Σας απασχολούν υποθέσεις που θεωρείτε αδύνατο να τις χειριστείτε; Στο Worldinvestigations.eu είναι ειδικότητά μας να σας δίνουμε λύσεις και εγγυημένο αποτέλεσμα στις έρευνες που μας εμπιστεύεστε!

Μέλος του Sotiropoulos Group*, του μεγαλύτερου δικτύου γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών στην Ελλάδα με εμπειρία 30 ετών σε ιδιαίτερα απαιτητικές υποθέσεις, διαθέτουμε τους καλύτερους επαγγελματίες ερευνητές για να δώσουμε λύση σε κάθε είδους υπόθεση σας απασχολεί.

Διαθέτουμε όλες τις πιστοποιήσεις των επίσημων κρατικών φορέων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Συλλόγου Ελλήνων Ιδιωτικών Ερευνητών.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να αναλάβουμε οποιαδήποτε υπόθεση με επίκεντρο την Ελλάδα και με οποιαδήποτε διασύνδεση σε χώρα του εξωτερικού. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να σας συμβουλέψουμε για τη δική σας υπόθεση.

Σχετικά με το Sotiropoulos Group

Το Sotiropoulos Group είναι το μεγαλύτερο δίκτυο γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών στην Ελλάδα και λειτουργεί από το 1988 αναλαμβάνοντας με επιτυχία πολύ σημαντικές υποθέσεις, δημιουργώντας όλα αυτά τα χρόνια ένα ευρύ δίκτυο γραφείων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Με μια ισχυρή ομάδα προσεκτικά επιλογμένων συνεργατών , η οποία αποτελείται από τους καλύτερους στον χώρο της ιδιωτικής εμπιστευτικής έρευνας και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους υπόθεση σας απασχολεί.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Στις Ιδιωτικές Έρευνες ένας πολύτιμος και πολύ κρίσιμος παράγοντας για να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι η ύπαρξη σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, ικανού να διευρύνει τις δυνατότητες και να δώσει λύσεις σε κάθε είδους υπόθεση.

Στο Worldinvestigations.eu μέσω συχνών και εξειδικευμένων σεμιναρίων και συνεργασιών με κατασκευαστές μικροσυσκευών από όλη την Ευρώπη, το Ισραήλ και την Αμερική, ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας, διαθέτοντας πάντα σύγχρονο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Συνδυάζουμε τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου με τα πλέον εξελιγμένα και εξειδικευμένα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας. Διαθέτουμε κάμερες μικροκάμερες, πομπούς, μικροπομπούς ειδικά εξοπλισμένους, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καταγραφικά υψηλής ευκρίνειας, εργαλεία ελέγχου της ασφάλειας του χώρου, ανιχνευτές ψεύδους, συσκευές εντοπισμού κοριών κ.ά.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε συνθήκη με διακριτικότητα, αξιοπιστία, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι υπόθεση σας προβληματίζει, να ενημερωθείτε για τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και να σχεδιάσουμε μαζί τους τρόπους δράσης που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Στο δίκτυο γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών Worldinvestigations.eu είσαστε διασφαλισμένοι πως οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι πλήρως πιστοποιημένες.

Αναλυτικότερα, διαθέτουμε τις ακόλουθες πιστοποιήσεις:

Κρατικές Άδειες - Πιστοποιήσεις:

 • Άδεια από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης – Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας
  Αρ. αδείας 4891/7/1/50-Γ
 • Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Τμήμα Ανάλυσης και Αντιμετώπισης του Εγκλήματος
  Αρ. αδείας 4891/7/1/50-ΙΑ
 • Διεύθυνση Δημόσιας Ασφαλείας
  Αρ. αδείας 4891/7/1/50-Ι
 • Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών – Νόμος 3206/2003/ΦΕΚ/299/Α/23.12.2003
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 01

Σύλλογος Ελλήνων Ιδιωτικών Ερευνητών

 • Πιστοποιητικό του Συλλόγου Ελλήνων Ιδιωτικών Ερευνητών
  (Ιδρυτικό Μέλος Σ.Ε.Ν.)
  Αρ. αδείας 22455/1999
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 02

Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 • Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  Συμβουλευτική των Εξαρτήσεων – Έφηβοι και Ναρκωτικά
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 03

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Sotiropoulos Group, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, NETWORK

Το Sotiropoulos Group ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ NETWORK είναι το μεγαλύτερο δίκτυο γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών στην Ελλάδα και λειτουργεί από το 1988 αναλαμβάνοντας με επιτυχία πολύ σημαντικές υποθέσεις, δημιουργώντας όλα αυτά τα χρόνια ένα ευρύ δίκτυο γραφείων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Με μια ισχυρή ομάδα προσεκτικά επιλογμένων συνεργατών, η οποία αποτελείται από τους καλύτερους στον χώρο της ιδιωτικής εμπιστευτικής έρευνας και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους υπόθεση σας απασχολεί.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Για το δίκτυο ιδιωτικών ερευνών του WorldInvestigations.eu, απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση ανηλίκων, είναι η συνεννόηση και η νόμιμη συγκατάθεση από τους κηδεμόνες (γονείς ή άλλα άτομα) με γραπτή ανάθεση.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ

Υπάρχουν περιπτώσεις που ενδεχομένως να έχουν τοποθετηθεί συσκευές παρακολούθησης (ή άλλου είδους) στο χώρο σας χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζετε. Αν έχετε έστω και την παραμικρή υπόνοια ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ενεργήσετε άμεσα.

ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΩΝ

Η οικονομική κρίση και η γενικότερη δυσκολία στις πληρωμές των υποχρεώσεων, πολύ συχνά γίνεται η αιτία ορισμένα άτομα να την εκμετελλεύονται εις βάρος επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων προκειμένου να αποφύγουν εσκεμμένα να πληρώσουν μια οφειλή τους.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

Είναι συχνό το ερώτημα σας για το πότε χρειάζεται να γίνει έλεγχος του ιστορικού ενός ατόμου. Η χρησιμότητα μιας έρευνας αυτού του είδους ενδείκνυται για περιπτώσεις εργασιακών, υπαλληλικών ή συνεταιρικών σχέσεων, προγαμιαίων ελέγχων.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ο θεσμός της οικογένειας είναι από τους πιο ισχυρούς και απέχει την σπουδαιότερη θέση σε κάθε κοινωνία. Μέσω της οικογένειας κάθε άτομο βρίσκει αγάπη, θαλπωρή, προστασία, ασφάλεια. Ωστόσο συχνά, ένα πλήθος παραγόντων μπορεί να διαταράξει αυτή την οικογενειακή γαλήνη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ

Έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό,αποτελούμενο από κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, εντοπίζουμε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αξιοποιώντας και το παραμικρό στοιχείο.

ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Σε πολλές νομικές υποθέσεις, προκύπτει η ανάγκη ανεύρεσης τεκμηριωμένων στοιχείων που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη τους. Η συλλογή τεκμηριωμένων στοιχείων με ισχυρή νομική βάση είναι μία ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία που απαιτεί μελέτη και εξειδικευμένη έρευνα.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΑΠΑΓΩΓΩΝ

Εκτός από τους ενήλικες που απαγάγονται συνήθως με σκοπό τον εκβιασμό, όλο και περισσότερα παιδιά πέφτουν θύματα απαγωγών, όχι μόνο για χρηματικούς λόγους, αλλά και εξαιτίας της εξάπλωσης δικτύων εμπορίας οργάνων και παιδικής πορνογραφίας.

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Στο Worldinvestigations.eu με αντικειμενικότητα και μέσω απόλυτα νόμιμων διαδικασιών, μπορούμε σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσουμε το νεφελώδες αυτό τοπίο, ενημερώνοντας σας πλήρως σχετικά με τα δικαιώματα σας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα υλικό ύψιστης σημασίας μπορεί να περάσει στα χέρια ανταγωνιστών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο αντίπαλος αποκτά ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα. Κατορθώνει να καρπωθεί χωρίς κόπο και με ελάχιστο συγκριτικά κόστος.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΩΡΩΝ

Ο ρόλος μας στην προστασία VIP προσώπων εστιάζεται κυρίως στον σχεδιασμό και έλεγχο των χώρων που θα επισκεφθούν ή θα διαμείνουν ή αναμένεται να κινηθούν. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που θα ελέγξει κάθε σπιθαμή του χώρου που σας ενδιαφέρει να επισκεφθείτε