ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ - ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Σχετικά με εμάς

Σας απασχολούν υποθέσεις που θεωρείτε αδύνατο να τις χειριστείτε; Στο Worldinvestigations.eu είναι ειδικότητά μας να σας δίνουμε λύσεις και εγγυημένο αποτέλεσμα στις έρευνες που μας εμπιστεύεστε!

Μέλος του Sotiropoulos Group*, του μεγαλύτερου δικτύου γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών στην Ελλάδα με εμπειρία 30 ετών σε ιδιαίτερα απαιτητικές υποθέσεις, διαθέτουμε τους καλύτερους επαγγελματίες ερευνητές για να δώσουμε λύση σε κάθε είδους υπόθεση σας απασχολεί.

Διαθέτουμε όλες τις πιστοποιήσεις των επίσημων κρατικών φορέων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Συλλόγου Ελλήνων Ιδιωτικών Ερευνητών.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να αναλάβουμε οποιαδήποτε υπόθεση με επίκεντρο την Ελλάδα και με οποιαδήποτε διασύνδεση σε χώρα του εξωτερικού. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να σας συμβουλέψουμε για τη δική σας υπόθεση.

Σχετικά με το Sotiropoulos Group

Το Sotiropoulos Group είναι το μεγαλύτερο δίκτυο γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών στην Ελλάδα και λειτουργεί από το 1988 αναλαμβάνοντας με επιτυχία πολύ σημαντικές υποθέσεις, δημιουργώντας όλα αυτά τα χρόνια ένα ευρύ δίκτυο γραφείων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Με μια ισχυρή ομάδα προσεκτικά επιλογμένων συνεργατών , η οποία αποτελείται από τους καλύτερους στον χώρο της ιδιωτικής εμπιστευτικής έρευνας και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους υπόθεση σας απασχολεί.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Στις Ιδιωτικές Έρευνες ένας πολύτιμος και πολύ κρίσιμος παράγοντας για να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι η ύπαρξη σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, ικανού να διευρύνει τις δυνατότητες και να δώσει λύσεις σε κάθε είδους υπόθεση.

Στο Worldinvestigations.eu μέσω συχνών και εξειδικευμένων σεμιναρίων και συνεργασιών με κατασκευαστές μικροσυσκευών από όλη την Ευρώπη, το Ισραήλ και την Αμερική, ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας, διαθέτοντας πάντα σύγχρονο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Συνδυάζουμε τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου με τα πλέον εξελιγμένα και εξειδικευμένα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας. Διαθέτουμε κάμερες μικροκάμερες, πομπούς, μικροπομπούς ειδικά εξοπλισμένους, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καταγραφικά υψηλής ευκρίνειας, εργαλεία ελέγχου της ασφάλειας του χώρου, ανιχνευτές ψεύδους, συσκευές εντοπισμού κοριών κ.ά.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε συνθήκη με διακριτικότητα, αξιοπιστία, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι υπόθεση σας προβληματίζει, να ενημερωθείτε για τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και να σχεδιάσουμε μαζί τους τρόπους δράσης που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Στο δίκτυο γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών Worldinvestigations.eu είσαστε διασφαλισμένοι πως οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι πλήρως πιστοποιημένες.

Αναλυτικότερα, διαθέτουμε τις ακόλουθες πιστοποιήσεις:

Κρατικές Άδειες - Πιστοποιήσεις:

 • Άδεια από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης – Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας
  Αρ. αδείας 4891/7/1/50-Γ
 • Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Τμήμα Ανάλυσης και Αντιμετώπισης του Εγκλήματος
  Αρ. αδείας 4891/7/1/50-ΙΑ
 • Διεύθυνση Δημόσιας Ασφαλείας
  Αρ. αδείας 4891/7/1/50-Ι
 • Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών – Νόμος 3206/2003/ΦΕΚ/299/Α/23.12.2003
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 01

Σύλλογος Ελλήνων Ιδιωτικών Ερευνητών

 • Πιστοποιητικό του Συλλόγου Ελλήνων Ιδιωτικών Ερευνητών
  (Ιδρυτικό Μέλος Σ.Ε.Ν.)
  Αρ. αδείας 22455/1999
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 02

Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 • Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  Συμβουλευτική των Εξαρτήσεων – Έφηβοι και Ναρκωτικά
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 03